Özyavuz'dan Bakan Fakıbaba'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

HARRAN / Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında

Memitanlı
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Özyavuz, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabinede, bakan olarak görev alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gibi önemli bir göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Özyavuz'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Millete hizmet yolunda 2023 hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz" dedi.

Harran Belediye Başkanı Özyavuz, ziyaret çıkışında yaptığı açıklamada, Türk tarımının en önemli merkezlerinden birinin Şanlıurfa olduğunu belirterek, "Şanlıurfa tarımı denilince de akla Harran Ovası gelir. Tarım yöremizin en önemli geçim kaynağı. Eski bakanımız Sn. Faruk Çelik de Şanlıurfamızın milletvekiliydi. Bizim için büyük anlam ifade eden bu bakanlığa yine kendi içimizden yöremizin bir milletvekilimizin getirilmesi de memnuniyet verici." dedi.

24 Tem 2017 - 14:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.