“Özellikle Resmi Araçların Trafik Kurallarına Uyması Lazım”

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü tarafından 'Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri” konulu seminer düzenlendi Seminerin amacı; kazaların oluşmadan

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü tarafından “Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri” konulu seminer düzenlendi

Seminerin amacı; kazaların oluşmadan önlenmesi, tüm sürücülerin kurallara uyması, insan sağlığı ve kazalara bağlı olarak milli servetin heba edilmesinin engellemesi olarak ifade edildi.

Şanlıurfa DSİ Konferans Salonunda yapılan seminere İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Yorgancı, emniyet birim ve şube müdürleri ile ilgili personeller katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu yaptığı konuşmada” Arkadaşlarımızın hizmet içi kapsamında kurslarından birisini burada devam ettireceğiz buda Güvenli ve Ekonomik Sürüş Teknikleri, ülkemizde yeni yeni toparlanamaya başlandı.

Elde edilen araç ve gereçleri en etkin kullanmak için sizlerden gayret bekliyorum, Her yıl yaşanan yüzlerce kazada milyonlarca liralık milli servet, vakit ve kişilerin sağlık yönünden kayıpları oluştuğunu belirten Likoğlu özellikle resmi plakalı araçların trafik kurallarına daha bir titizlikle uyması gerektiğinin altını çizdi. Polis memurlarına zorunlu olmadıkça kırmızı ışık ihlali yapılmaması yönünde hatırlatmada bulunan Likoğlu yasaların herkes için eşit şekilde uygulandığını söyledi.

Daha sonra Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı’ndan gelen Emniyet Amiri Arif Çeltikoğlu görüntülü slayt eşliğinde ileri sürüş teknikleri sunumunu yaptı. Trafikte alınacak basit tedbirlerle büyük kazaların önlenebileceğini video slaytlar eşliğinde hafızalara kazıdı.

Öğlenden Sonraki Eğitim Gap Arena Stadın Yanında Uygulamalı olarak sürücülere verildi. Seminer 31 Ekim- 1 Kasım tarihleri arasında 4 oturum halinde devam edecek. (Mustafa Bayar)

#

01 Kas 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.