Özel Gereksinimli Bireyler Hayatın İçinde

Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Kentte bulunan Rehabilitasyon merkezi öğrencilerine yönelik öğretmenleri eşliğinde Süt üretimi

Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Rehabilitasyon merkezi öğrencilerine öğretmenleri tarafından inceleme gezi programı kapsamında mısır ve pamuklu bir tarlaya götürüldü. Öğrenciler mısır ve pamuk ile ilgili bilgi alıp toplanmasına yardım etti.

Özel Gereksinimli (engelli) Çocukların, toplumsal uyum ve günlük yaşam becerilerini arttırmak amacıyla Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden örnek bir sosyal sorumluluk projesi ile Kentte bulunan Rehabilitasyon merkezi öğrencilerine yönelik, öğretmenleri eşliğinde Eyyübiye ilçesine bağlı Akçamescit mahallesine götürülerek, Süt üretimi yapan büyükbaş hayvan çiftliği ziyareti, akabinde Mısır tarlasında mısır hasat işlemi, Pamuk tarlasında pamuk toplama işlemi ile ilgili faaliyetler düzenlenmiştir.

Günün sonunda ise İlçe Tarım Müdürü Sayın İsa İzgi, çocuklara oyuncak hediyeler dağıtarak yaptığı açıklamada; "Siz değerli, yüreği çocuk konusunda iyilik, yardımseverlik anlamında pır pır eden küçükler, büyükler, arkadaşlar; sizlerin de bu çocuklarımıza vereceğiniz moral, motivasyon ve eğitime ihtiyaçları var, diyerek Gerek İlçemize bağlı çiftçilerimizin, gerekse sosyal projeler kapsamında Eğitimlerimiz İlçe Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından düzenli olarak devam edecektir"dedi.

13 Eki 2017 - 09:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.