Ovada Yol Çalışmasına Hız Verildi

Türkiye'nin en uzun yol ağına sahip illerden olan Şanlıurfa'da kırsal bölgelerdeki yollarda kalite standartlarını yükselten çalışmalarını

Ovada Yol Çalışmasına Hız Verildi
Yusufcan
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi köy yollarında asfaltlama çalışması başlattı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın planlı bir şekilde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Eyyübiye İlçesinde Sağlık mahallesinin yolu yapılıyor.

Bizim yolların yapımında emeği geçen bölge milletvekilimiz Halil Özcan ve Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi'uye teşekkür ettiğini belirten, Sağlık mahallesinden Mustafa Avcı, "Şu anda yol çalışması başladı, Bizim sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bölge milletvekilimiz Halil Özcan ve Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yol yapılıyor Sağlık Ulucanlar arası ondan sonra daha köyler yapılacak"dedi.

# urfa, Yol

13 Kas 2017 - 14:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.