Otomobile Giren Yılan Korkuttu!

Adıyaman'da otomobile girerek sürücünün ayağına dolanan ve daha sonra itfaiye ekiplerince yakalanan yılan doğaya bırakılacak.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi'nde park halinde bulunan 44 FP 139 plakalı otomobiline binen Abuzer Karaca, biraz ilerledikten sonra ayağına bir şeylerin dolandığını hissedince arabayı yolun kenarına çekerek ayağını kontrol etti. Ayağının üzerinde yılan olduğunu fark eden sürücü, sakin bir şekilde yılandan kurtularak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin motor kısmına geçen yılanı yakaladı. Zarar görmeden itfaiye ekiplerince yakalanan yılan, özel bir kafese konuldu. Yılan daha sonra itfaiye ekipleri tarafından doğaya bırakılacak.

24 Tem 2017 - 15:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.