Oruç Bebek Üç Ameliyat İle Sağlığına Kavuştu

Şanlıurfa'da Doğumda nadir olarak görünen solunum sıkıntısı ve Doğuştan Anomali (Bağırsak Tıkanıklığı) Rahatsızlığı Bulunan Bebek başarılı

40 binde bir doğumda görünen doğuştan anomali (bağırsak tıkanıklığı) rahatsızlığı bulunan Oruçbebek, Doktor'un yaptığı başarılı ameliyatlar ile sağlığına kavuştu

Tülay Mehmet Oruç çiftin Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Özel Metrolife hastanesinde bebekleri dünya'ya geldi. Solunum sıkıntısı ve bağırsak tıkanıklığı ile doğan Oruç bebek Çocuk cerrahi Op.Dr.Ali Suat Erkoç tarafından üç kez gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.

Doğuştan nefes borusu darlıkları ve bağırsak tıkanıklığı tedavi edilmemesi durumunda ciddi sıkıntılara neden olduğunu kaydeden Erkoç, “ Mide bağırsak sisteminin yeniden çalışması biraz zaman alabilir bir kaç gün içerisinde bağırsakları çalışmasıyla annesi emzirebilir. Ayrıca nefes darlığı aynı şekilde tedavi edilmesi daha büyük hastalıkların habercisi olabilir. Biz Oruç bebeği yaptığımız başarılı üç ameliyat ile sağlığına kavuştu"dedi.

Başarılı üç ameliyat sonrası bebeğine sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten anne Tülay Oruç K Çocuk Cerrahı Op. Dr. Ali Suat Erkoç'a teşekkür ederek, "Allah'ın ve doktorumuzun sayesinde evladımıza kavuştuk. Ben doktorumuza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

26 May 2017 - 10:06 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.