Önen, ŞURKAV İçin Kolları Sıvadı

.Milletvekili Önen'e Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit'te eşlik etti. Haşimiye ve ŞURKAV esnafını gezen Önen ve Zahit

.Milletvekili Önen’e Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit’te eşlik etti. Haşimiye, ve ŞURKAV esnafını gezen Önen ve Zahit sorunları dinledi. ŞURKAV esnafı ise dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerli ve yabancı turistlerin kendi dükkanlarının bulunduğu bölümlere gelmeyerek ekmek parasını kazanamadıklarına söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Emin Önen ise, ŞURKAV Çarşısı’ndaki esnaflarla tek tek görüştüğünü belirterek, bölgedeki tüm sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirtti. Öner, "Esnafımız, bazı sıkıntılarını dile getirdi. En başta ŞURKAV çarşısının tanıtımı ile alakalı aşağıdaki çarşı yoğunluğunun, Urfa’ya gelen turistin Yukarı esnafa yansımadığını belirtti. Bizlerde buna en kısa zamanda ŞURKAV vakfı başkanı, valimizle, genel sekreterle bu konuları görüşeceğiz. Hem buranın tanıtımı hem de Urfa’ya gelen turistin buradaki çarşısının bilinmesi noktasında turist rehberlerimizin buradan geçirilmesi noktasında hususları konusunda çalışma yapacağız. İnşallah buralarda yetkili arkadaşlarla konuşacağız ve böyle güzel çarşımızı, esnafımızın yüzünün gülmesi noktasında elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, ise ‘Fırsat buldukça esnafları ziyaret ettiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Esnafımızı vakit buldukça ziyaret ediyoruz. Ekonominin önemli bir kesimini oluşturan esnafımızın dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek bunu bir rapor haline getiriyoruz. Daha önce de birçok esnaf ziyaretlerimiz oldu. Bugün de ŞURKAV esnafımızı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledik. Milletvekilimizde inşallah ilgili mercilerle görüşüp sorunlarının çözümü noktasında inşallah çözüm bulacaktır"

#

30 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.