Öncel, gençlere maddenin zararların anlattı

Toplumsal barışı sağlama derneği ve Maddeyle mücadele gençliğin kazandırma derneği Şanlıurfaspor taraftarlar derneğiyle bir araya geldi. Geçtiğimiz

Toplumsal barışı sağlama derneği ve Maddeyle mücadele gençliğin kazandırma derneği Şanlıurfaspor taraftarlar derneğiyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde kentin Eyyübiye İlçesinde Şanlıurfaspor taraftar grupları ve ilçenin sakinleriyle bir araya gelip gençlerin ve ilçenin sorunlarını dinleyen toplumsal barışı sağlama derneği ve Maddeyle mücadele gençliği topluma kazandırma derneği başkanı Dr .Feridun Öncel bu kez kentin Yakubiye bölgesinde YAKUBİYE GENÇLİK KÜLTÜR EVİNDE geçlerle bir araya geldi. Yakubiye ve Eyyübiye mahallesinde gençlerin çok sayıda madde kullanımına değinen Dr.Feridun Öncel şunları söyledi:

İl sınırları içerisinde 13-21 yaş arası madde bağımlısı (tiner, bally bonzai vb.) ile suça yönelmiş alt sosyo-ekonomik düzeye sahip gençlerin özellikle Yakubiye ve Eyyübiye bölgesinde bulunduğunu ifade edip il sınırları içerisinde yaşayan ve sosyo-ekonomik düzey olarak düşük ailelere mensup çok sayıda madde bağımlısı ile suça yönelmiş genç ve ailelerine sürekli bir biçimde bilgiye dayalı tedavi ve eğitim sağlayacak rehabilitasyon ve eğitim merkezi kurmak için çalışmalarının olduğunu madde bağımlısı ve suça yönelmiş gençlerin yerel ve ulusal yetkililerle iletişim kurabilmeleri, mevcut olan tüm iletişim teknolojilerini öğrenmeleri ve bunları kullanmaları ve bir iş ve meslek sahibi olabilme yeteneklerini geliştirmek için bazı projeler hazırlayacaklarını soyleyen Dr. Feridun Öncel rehabilitasyon ve eğitim merkezinin devamlılığının sağlanarak madde bağımlısı ve suça yönelmiş gençlere sürekli eğitim ve destek ile istihdam oranının kalıcı olarak yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Bu arada Toplumsal barışı sağlama derneği ve Maddeyle mücadele gençliği topluma kazandırma derneği Bşk. ayrıca Eyyüpspor kulüp başkanı olan Barış elçisi Dr. Feridun Öncel geçtiğimiz günlerde Eyyübiye ilçesinde çok sayıda vatandaşla Öğle yemeğinde bir araya geldi.

#

18 Ara 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.