Okulda öğrenciye şiddet iddiası

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde oğlu öğretmen darp edildiği iddiasıyla Baba Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Ceylanpınar

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde oğlu öğretmen darp edildiği iddiasıyla Baba Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Ceylanpınar İmam hatip ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Muhammed Ali Y. İngilizce öğretmeni V.E tarafından darp edildiği iddiasıyla Baba hastaneden alınan raporla Cumhuriyet savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Baba Zeynel Y. oğlunun İngilizce dersinde yazı yazmadığı gerekçesiyle darp edilen oğlu için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğun belirtti. Baba Zeynel, "Oğlum İngilizce Öğretmeni V.E. tarafından İngilizce dersinde yazı yazamadığı için öğretmen tarafından önce hakaret edilmiş daha sonra şiddete marul kalmış, tehdit edilmiş ailenden birisi sorarsa masaya çarptım diye söyleyeceksin diye tehdit etmiş , olay duyar duymaz okula gittim okul yönetimi olmuş boş ver dediler daha sonra Ceylanpınar devlet hastanesine gidip oğlumun kafasında dikişi atıldı, polisi çağırıp rapor tuttum bu öğretmen daha önce de başka çocuklara şiddet uygulamış raporla birlikte Cumhuriyet savcılığına giderek öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunum ben oğluma ilim öğrensin diye gönderiyorum şiddet görsün diye değil" dedi.

#

07 Kas 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.