Öğretmenlerden velilere uyarı

2016-2017 Eğitim öğretim yılının yarı yıl tatiline giren öğrenciler bugün karne sevinci yaşadı.

Karne alan öğrenciler tatilin gelişine sevinirken öğretmenler öğrencilerin yarıyıl tatilinde kitap okuması gerektiğini belirtirken velilerin ise karne notu kötü olan çocuklarına kızmak yerine onları okumaya teşvik etmesi gerektiği uyarısını yaptı.
Şanlıurfa Vakıflar 2002 İlk Öğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Ömer Acar özellikle küçük yaştaki çocukların derslerden sıkılmaması için velilerin onları kötü nota rağmen ödüllendirmesi gerektiğin söyledi.
Öğretmen Acar, “Bugün öğrencilerimiz yarıyıl tatiline giriyor. Karne alacakları için hepsi ayrı ayrı heyecanlı tabi öğrencilerimizin içinde başarılı olanda var çalışması yetersiz olanda var biz bu durumda velilerimizi uyarıyoruz. Lütfen çocuklarımızı üzmeyelim kırmayalım onları okumaya teşvik edelim okumayı sevdirelim” ifadelerini kullandı. ,
Vakıflar 2002 İlköğretim Okulunda eğitim gören 1. Sınıf Öğrencisi Hiranur Akaltun ise ilk karne heyecanını yaşarken öğretmeni Ömer Acar, başarılarından dolayı 1. Sınıf öğrencisini tebrik etti
Hiranur Akaltun ise arkadaşlarıyla yarıyıl tatilinde kitap okuyacaklarının sözünü verdi.

20 Oca 2017 - 14:53 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.