Öğrencilerin Ölümle Dansı!

Şanlıurfa Kent merkezindeki Cengiz Topel okulunun yanı başında yol olması ve bu yolun işlek olması sonucu öğrenciler okul çıkışında kaza geçirme

Şanlıurfa Kent merkezindeki Cengiz Topel okulunun yanı başında yol olması ve bu yolun işlek olması sonucu, öğrenciler okul çıkışında kaza geçirme tehlikesiyle karşı karşıya geliyor. Adeta ölüm dansı oynayan öğrenciler, okulun yanına bir üst geçit yapılmasını istedi. Kentin en işlek olan yollardan birinin yanı başındaki okulda okuduklarını anımsatan öğrenciler, karşıya geçerken ya da servise binecekleri zaman kaza geçirme tehlikesi geçirdiklerini söyleyerek, okulun yanına üst geçit yapılmasını istedi. Bu durumdan çevredeki esnaflar da rahatsız olurken, esnaflar da üst geçidin yapılması gerektiğini söyledi. Okul çıkışların öğrenci kalabalığından geçen araç sürücüleri de bu anlamda zorluk yaşarken, kazalarla burun buruna geliniyor. Çevredeki vatandaşlar da tehlikenin farkında olduklarını ve bu tehlikenin engellenmesi gerektiğini söyledi.

“OKUL ÇIKIŞINDA POLİS GÖREVLENDİRİLSİN”

Okul çevresinde hiçbir şekilde kırmızı ışık bulunmazken, bazen süratli gelen araçlar öğrencilere çarpma tehlikesiyle karşılaşıyor. Kalabalık olan bölgede, özellikle okul çıkışlarında polislerin görevlendirilmesi gerektiği söyleyen Yusuf Yıldırım, “kentin orta yerinde bulunan bir okulda öğrencilerin hayatı tehlikede, okul çıkışında öğrenciler zor anlar anlatıyor ve aynı şekilde sürücüler de tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Hiçbir şekilde kırmızı ışık yok, okul çıkışında buralar oldukça tehlike arz ediyor, burada okul çıkışı saatlerinde polislerin görevlendirilmesi lazım” şeklinde konuştu. Ayşe Gülebak

#

03 Nis 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.