Öğrencilerden Belediyeye Ziyaret

Halide Nusret Zorlu Tuna İlköğretim Okulu öğrencileri Şanlıurfa Belediyesini ziyaret etti.  Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre yerel

Halide Nusret Zorlu Tuna İlköğretim Okulu öğrencileri, Şanlıurfa Belediyesini ziyaret etti.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, yerel yönetimlerle ilgili bilgi almak isteyen yaklaşık 30 öğrenci, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe’yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yücetepe, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Öğrencilerin, İpekyolu’na yaya üst geçidi yapılmasını talep etmeleri üzerine Yücetepe, bu konuyla ilgili Karayolları İl Müdürlüğü ile görüştüklerini belirterek, "Yol onlara ait. Karayolları da orada bir yaya üst geçi yapma işini programa almışlar. Ayrıca Mardin yolu üzerinde Urfa Lisesi arasında bir yaya üst geçidi yapılacak. Bir de Diyarbakır yolunda yapılacak. Bunu inşallah yapacaklar diye söylendi" ifadelerini kullandı.

#

20 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.