Öğrenciler Çuval yarışmasıyla 23 Nisanı' kutladı

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=HsEMedg__Ww&feature=youtu.be[/embed] Şanlıurfa'da statlarda iptal edilen 23 Nisan kutlamaları okullarda kutlanıyor.

[embed]//www.youtube.com/watch?v=HsEMedg__Ww&feature=youtu.be[/embed]

Şanlıurfa'da statlarda iptal edilen 23 Nisan kutlamaları okullarda kutlanıyor. Karaköprü İ.M.K.B ilkokulu 23 Nisan Kutlamalarında kaşıkla yumurta yarışması ve çuval yarışıyla öğrenciler eğlendi.

Karaköprü İ.M.K.B İlköğretim Okulu’nda da 23 Nisan kutlaması gerçekleştirildi. İ.M.K.B ilköğretim okulunun bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalar saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Okul Müdürü Abdülkadir Özsağır günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. örgenciler tarafından şiirler okundu, koro şarkıları seslendirildi. Şiirlerin ardından, Anasınıfı öğrencilerin hazırlamış oldukları oyun sergilendi. Öğrenciler eski gelenekleri unutmadı Yumurta yarışması ve çuval oyunu büyük gösterisi okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerden yoğun alkış aldı. Bazı velilerin ise sevinçten dolayı gözlerinin dolduğu görüldü.

#

22 Nis 2015 - 12:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.