Oduncular Sitesinde Kış Hazırlığı

Şanlıurfa'da oduncular sitesinde kış hazırlıkları Başladı. Kış hazırlıklarını sürdüren esnaf vatandaşın yakacağı odun ve kömürleri

Her yıl Ekim ve Aralık ayında etkisini daha çok gösteren soğuk hava, Şanlıurfa'da şimdiden başladı. Havaların yavaş yavaş soğuması ile birlikte vatandaşlar uyanıklık ve aklını kullanarak odunlarını şimdiden almaya başladı. Kentte bazı kesimler tarafından doğalgaz kullanılırken doğalgaz kullanmayanlar ise şimdiden kış hazırlıklarına başladı. Vatandaşlar kışlık odun ihtiyacını temin etmeye çalışırken, odun satıcıların da yüzü gülmeye başladı.

Odun Esnafı, Odun satışları, mevsimlik olduğu için satışlar değişiyor. Kaloriferli evleri olmayan vatandaşlar bu zamanda odun almaya başlıyorlar. Satışlar şuanda normaldir. İlk 2-3 ay iyi gidiyor, daha sonra satışlar kesiliyor. Odun satışları kesildiği zamanlarda ise sadece fırınlar odun almaya geliyor. dedi.

Kış mevsimi ve soğuklar bastırmadan hazırlıklara başlayan vatandaşlar da odun pazarına gelerek odun ve kömür aldı. Vatandaşlar, kışa hazırlık için oduncular sitesine geldiğini belirterek, fiyatların uygun olduğunu ve verilen hizmetten de memnun olduğunu aktardılar.

# urfa, odun

16 Kas 2017 - 11:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.