O havaalanı'nın ne olacağı açıklandı

Şanlıurfa'da atıl durumunda olan havaalanı'nın madde bağımlılarının tedavi merkezi olacak.

O havaalanı'nın ne olacağı açıklandı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'da 200 STK Başkanları ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Eyyübiye İlçesinde bulunan Ziraat Borsasının eski havalanına taşınması ile yeni açılan Eyyübiye Devlet Hastanesinde yaşanan kirli görüntünün giderileceğini belirten bazı STK Başkanlarının bu talebine cevap veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski Havaalanın'da hiçbir şekilde imara açılmayacağını ve söz konusu eski havaalanın ise madde bağımlısı kişilerin tedavisi için bir sağlık merkezi olacağını söyledi.

06 Ara 2016 - 19:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.