Nihat Çiftçi, görevine esnaf ziyaretleriyle başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi sabah namazını Dergah Camisi'nde kıldıktan sonra 'Bismillah' diyerek göreve başladı.

Esnafla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, onların taleplerini dinledi ve ilk mesaisini onlarla birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Şanlıurfa'nın huzur ve kardeşlik şehri olduğunu hatırlatan Başkan Çiftçi, "Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz, Rabbim bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmasın. Şanlıurfa’mız huzur kentidir ve şehridir. İnşallah bu huzuru kardeşçe kol kola girerek bu bölgenin tüm unsurlarıyla, hoşgörüsüyle görecek ve Allah'ın izniyle inşallah Şanlıurfa’mız huzur anlamında başkent olacak. Buradan herkese saygı ve güzellikle tebrik programının iptal olunduğunu kamuoyuyla paylaşıyorum" dedi.

BÜYÜKŞEHİR'İN KAPISI HERKESE AÇIK

Şanlıurfa'lıların her zaman hizmetkarı olduğunu ve bunun için durmadan çalışacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediye kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'nın her karışını dolaşacaklarını vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa ve esnaf bizim için çok önemli. Bu gün Dergah Camisi'nde sabah namazı sonrası Bismillah diyerek esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İnşallah her gün bir ilçemizi gezip ziyaret edeceğiz. Şehrimizin sorunlarını dinleyerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Hiç merak edilmesin ki biz onların hizmetkarıyız ve biz onların ayağına gideceğiz. İlk olarak Şanlıurfa’yı adım adım dolaşacağız ve ardından sorunlarına çözüm üreteceğiz. Herkes Kendi toprağında yetişen evladına güvensin biz kadromuzla birlikte bunu başarabilecek güçteyiz. Şanlıurfalılarda bu kuvvet ve mantık vardır. Allahın izni ve sizin yardımınız ile bunun altından kalkacağım. Çünkü bize bu önemli görevi, gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekse Başbakanımız Ahmet Davutoğlu güven unsuruna dayalı olarak teşkilatlarımız mecliste seçilmiş bulunmaktayız ve arkadaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz."

#

07 Eyl 2015 - 14:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.