Müslüm Gürses’in manevi kızı Urfa'da

Şanlıurfalı merhum sanatçı Müslüm Gürses'in manevi kızı olarak sahnelerde olan Asuhan Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa'da bulunan Müslüm

Müslüm Gürses’in manevi kızı Urfa'da
Video için play'e tıklayın

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’un desteği ile yıllar sonra müzik çalışmalarına başlayan sanatçı Müslüm Gürses'in 44 yıl önce seslendirdiği ‘’Sen Yoksun Diye’’ adını verdiği maxi single çalışması ile yıllar sonra müzik çalışmalarına başladı. Albümün çıkış şarkısı olan “Sen Yoksun Diye” adlı şarkıyı yıllar önce seslendiren Müslüm Gürses’in de kısa da olsa klipte görüntüsüne yer verdi.

Şanlıurfalı merhum sanatçı Müslüm Gürses'in manevi kızı olarak sahnelerde olan Asuhan Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa'da bulunan Müslüm Gürses müzesini gezen sanatçı, duygusal anlar yaşadı, sanatçı Gürses'in arşivine bakarak ağladı. Sanatçı daha sonra tarihi Balıklıgöl gezerek yöresel kıyafetler giyip balıklara yem attı.

Müslüm Gürses'in memleketinde olmaktan çok büyük onur duyduğunu belirten Ashuna," Müslüm Gürses ile uzun yıllar çalıştım ve benim hayatımda çok önemli yeri olan kıymetli bir insandı. Hem değerli eşi Muhterem abla hem de Müslüm abim ailem gibiydiler, Yurt dışında olduğum için Müslüm Gürses'in müze açılışına gelemedim benim için çok önemliydi hiç evlatları yoktu ama bütün Türkiye'nin babasıydı aynı zamanda benim de babamdı. Ondan kalan tek mirasımız Muhterem Annemiz var. Muhterem Annemin bana yaptığı ve Baba'nın şarkısını adını taşıyan bir CD yaptım. Ben buraya gelmemin en büyük sebebi Baba'nın müzesini görmek ve onun için birşeyler yapmak için buraya geldim Bir Doğulu kız olarak Peygamberler şehidine geldim şimdiden huzur buldum , ayrıca ölüm yıl dönümü 3 Mart aynı zamanda beninde doğum günün fakat ben kutlamayacağım" dedi.

19 Şub 2017 - 10:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.