Müdür Tipioğlu Engellileri Sevindirdi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipoğlu Engelliler Koordinasyon Merkezine Tekerlekli Sandalye almak için müracaat eden 4 engelli vatandaşa tekerlekli

Müdür Tipioğlu Engellileri Sevindirdi
Video için play'e tıklayın

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun Engelliler Koordinasyon Merkezine Tekerlekli Sandalye almak için müracaat eden 4 engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye hediye etti. Şanlıurfa'ya geldiği günden beri başarılı çalışmaları ile göz dolduran İl İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu sosyal projeler kapsamında Tekerlekli Sandalye almak için müracaat eden 4 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Dağıtım töreninde bir açıklama yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipoğlu ," Devlet olmanın en önemli özelliği engellisine sahip çıkmasıdır. Bizde sosyal devlet olmanın gereği olarak buradayız Şanlıurfa il emniyet müdürlüğü olarak toplumun her alanında bütün insanlarımızın engellimizle, acimizle birlikte olmakta, onların dertlerini çözüm bulmaktan kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Engellisine sahip çıkan devletler gelişmiş devletlerdir. Bizim Devlet geleniğimizde Vakif geleneği vardır. Bu Vakıf geleneğimi Engelli vatandaşlarımızı, ihtiyaç sahiplerine tarihin her döneminde sahip çıkmışlardır. Biz bu topraklar üzerinde yaşayan herkese yardım etmekle mükellefiz, Engelliler bizim başımızın taçıdır. Engellilerin önündeki engellileri ortadan kaldırmak onların toplumla olmalarını sağlamak, onları üretken haline gelmelerini sağlamak sosyal görevlerimizden bir tanesidir"dedi.

24 May 2017 - 14:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.