MKYK Üyesi Vildan Polat AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ak Parti 6. olağan kongresi ile Merkez Karar Yönetim Kurulu'na (MKYK) seçilen Vildan Polat AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'ı

MKYK Üyesi Vildan Polat AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Video için play'e tıklayın

Merkez Karar Yönetim Kuruluna Şanlıurfa'dan giren Vildan Polat ilk olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Şanlıurfa İl Yönetim Üyeliği görevini yürüten Polat MKYK Üyeliğiyle Şanlıurfa’da çalışmalarını sürdürecek.

Polat AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yaptığı açıklamada; “ Öncelikle bize tevdi edilen görev için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Urfa adına MKYK’ da iki Urfalı bulunmakta. Bu Urfa için bir şanstır diye görüyorum. Urfa’nın sorun ve sıkıntılarını çözme konusunda beraber yol yürüyeceğimiz, beraber hareket edeceğimiz İl Başkanımızla istişare için buradayız. Şehrimiz adına güzel şeyler olması adına vatandaşlarımızın taleplerini sorun ve sıkıntılarını iletmemiz adına hep beraber güç birliğiyle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise ziyaretle ilgili şu ifadelere yer verdi; “Malumunuz olduğu üzere hafta sonu gerçekleştirilen 6. Olağan Büyük Kongremizde MKYK listemizde iki Şanlıurfalı hemşerimiz yer aldı. Çok kıymetli Vildan Polat hanımefendi bugün ilk ziyaretini İl Başkanlığımıza gerçekleştirdi. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz Şanlıurfa’ya MKYK’ da iki kişi verdiği için. Özellikle de bir hanımefendiye yer ayırdığından dolayı kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Bu bize şunun bir göstergesi, liderimiz her zaman hanımefendilere pozitif ayırımcılık tanımıştır yeni MKYK’da da bunu açık bir şekilde görebiliyoruz. Ben yeni süreçte hem Vildan Polat hanımefendiye hem de İbrahim Halil Yıldız beyefendiye hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Vekillerimiz ve kendileriyle birlikte Şanlıurfa’mızın bütün sorunlarını enine boyuna masaya yatıracağız. Bunların gerçekleştirilmesi hususunda gecemizi gündüzümüze katarak ilimize daha güzel projelerin daha iyi hizmetlerin getirilmesine vesile olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrardan Vildan Polat hanımefendiye görevinde başarılar diliyorum. Ziyaretleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum “ dedi.

20 Ağu 2018 - 17:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.