Milli Eğitim Müdüründen Personele Bayram Hediyesi

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş Ramazan Bayramı öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına hediye paketi verdi.

orhan
Haber albümü için resme tıklayın

Gül mamullerinden oluşan hediye seti sipariş edilerek her personel için ayrı ayrı paketlendi. Müdür Ateş mesainin bitimine doğru İlçe MilliEğitim Müdürlüğünün odalarını tek tek dolaşarak personele çalıştıkları masa başında hediyelerini vererek sürpriz yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ise ilk defa yapılan böyle bir uygulama nedeniyle şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayarak müdür ateşe teşekkür etti.
Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş yaptığı açıklamada,“ Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Hadis-i Şeriflerinde insanların birbirleriyle ilgilerinin kesmemesi ve irtibatlarının kopmaması için hediyeleşmeyi emreder. Biz bir nevi bu emri yerine getirmiş olduk. Bayramlarda ve özel günlerde bunu bir gelenek haline getirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca personelimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum “ ifadelerini kullandı.

20 Haz 2017 - 22:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.