Milletvekili Özcan, Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr Halil Özcan Şanlıurfa'da çarşı esnafıyla bir araya geldi. Milletvekili Özcan secim bölgesi Şanlıurfa'da

TBMM de devam.eden yoğun oturumlardan sonra bu sabah Şanlıurfaya gelen Özcan bazı gezi ve temaslarda bulunacak. Ak Partili bazı meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretini yapan Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan" Şanlıurfa'da halkımızla bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Esnafımızın morali oldukça yüksek. Bölgemizde yaşanan tüm olayları çok iyi biliyorlar. Esnafımızın bazı sorunları var onlarda çözülecek sorunlar hafta sonunu halkımızla birlikte geçireceğim "dedi.

19 Kas 2017 - 22:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.