Mağaranın Şampiyonlarından Gençlik Spor Bakanı'na Ziyaret

Şanlıurfa'da spor salonuna dönüştürülen mağaralarda antrenman yaparak birçok başarıya imza atan sporcular Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın

Şanlıurfa'da spor salonuna dönüştürülen mağaralarda antrenman yaparak birçok başarıya imza atan sporcular Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı Madde Bağımlılarla Mücadele Komisyon Başkan Yardımcısı Yavuz Kara, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Önen ve başarılı sporcular katıldı.

Hayatlarında ilk kez uçağa binerek seyahat eden sporcular Türkiye Büyük Millet Meclisine gelerek Bakan Bak ile sohbet etti.

BAKAN BAK, “MAĞARANIZA GELECEĞİM”

Mağarada yaptıkları çalışmalarla yarışmalara katılarak şampiyon olan sporcuları tebrik eden Bakan Bak, sporculara Şanlıurfa’ya gelerek çalışma yaptıkları mağarada gösterilerini izleyeceğini söyledi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde yer alan Topdağı mahallesinde mağaralar madde bağımlıların merkezi haline gelirken gençleri maddeden ve uyuşturucudan uzak tutmak için kollarını sıvayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle KA-DER Derneği mağaraların temizlenerek spor salonuna dönüştürülmesini sağladı.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı Madde Bağımlılarla Mücadele Komisyon Başkan Yardımcısı Yavuz Karayla gençleri spora teşvik etmeye yönelik birçok çalışmaya imza attıklarını söyleyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, dokunamadıkları her bir gençten mesul olduklarını vurguladı.

08 Mar 2018 - 12:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.