Likoğlu, Böyle bir atama beklemiyordum

Şanlıurfa il Emniyet müdürü Mehmet Likoğlu 27 ay görev yaptığı Şanlıurfa'ya veda etti.Likoğlu merkeze alındığı gece saat 0100'de Şehitlik

Likoğlu, Böyle bir atama beklemiyordum
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa il Emniyet müdürü Mehmet Likoğlu 27 ay görev yaptığı Şanlıurfa’ya veda

etti.Likoğlu merkeze alındığı gece saat 01,00’de Şehitlik Polis Karakolu’nda toplantı esnasında öğrendiği belirti.

Son İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesi ile merkeze alınan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Polisevinde Şanlıurfalılara veda etti. Likoğlu’nun veda törenine çok sayıda davetli katıldı.

Polisevinde vedalaşma törenine Vali Yardımcısı Aylin Kırcıduman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatiopoğlu, İş Adamları STK Temsilcileri, Gazeteciler, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Alparslan Hersanlıoğlu, Mehmet Likoğlu’nun görev süresi boyunca başarılı işlere imza attığını söyledi. Hersanlıoğlu, Şanlıurfalı’ların polis ile daha iyi bir diyalog içerisinde girdiğini aktardı. Hersanlıoğlu konuşması sırasında oldukça duygulandığı dikkatlerden kaçmadı.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise Şanlıurfa’nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Görevi boyunca işini layığıyla yerine getirmeye çalıştığını kaydeden Likoğlu, böyle bir değişiklik beklemediğini dile getirdi. Ayrıca Mehmet Likoğlu merkeze alındığı haberini gece saat 01.00’de Şehitlik Polis Karakolu’nda toplantı esnasında öğrendiğini söyledi. Likoğlu”hiç beklemediğim bir atamaydı, biz ailece Urfa’ya çok alıştık ama biz devlet adamıyız zamanı geldi mi gideriz ben emanetim yeni gelen Arkadaşımıza teslim etti. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’i aradım emanetimi teslim ettiğimi belirtim” dedi. Likoğlu konuşmasında duygulandığı görüldü.

Likoğlu Polisevi girişinde vatandaşlarla tek tek tokalaşarak vedalaştı.

#

17 Şub 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.