Leyla Zana, büro açtı

Açılışta Kürtçe konuşma yapan Leyla Zana gösterilen ilgi ve coşku karşısında saygıyla eğildiklerini ifade ederken Arapça ve Türkçe selamlama

Açılışta Kürtçe konuşma yapan Leyla Zana, gösterilen ilgi ve coşku karşısında saygıyla eğildiklerini ifade ederken, Arapça ve Türkçe selamlama yaptıktan sonra Aişeoğlu yaptığı konuşmada, halkın sevgisine layık olacaklarını, 30 Mart’ta ise yaşanan bu coşkunun zafere dönüşeceğini kaydetti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta halka seslenen Leyla Zana, 30 Mart seçimlerinin önemine değinerek, “sizlerin bu coşkusu karşısında saygıyla eğiliyorum. Eminim ki sizler bu coşkunuzu sandığa yansıtacaksınız, bundan hiç şüphem yok. Buradaki arkadaşlarımız sizlere hizmet etmek için canla başla çalışıyorlar, bizler de gelip, sizlere hizmet etmek istedik. Görüyorum ki Urfa işi çözmüş, çözüm noktasını yakalamış 30 Mart’ı bekliyor. 30 Mart’ta sizlerin sayesinde sizlerle birlikte zafer bayrağını kaldıracağız ve hizmet için Bismillah diyeceğiz. Şanlıurfa peygamberler şehri, bu durumda olmayı hak etmiyor, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız birlikte çalışıp, hizmet üretecekler. Yeter ki sizin bu coşkunuz eksik olmasın” şeklinde konuştu.

BDP Haliliye Belediye eş başkan adayı Sema Aişeoğlu da açılışa gelenleri selamlayarak, daha iyi hizmet etmek, için halkla daha kısa sürede bir araya gelebilmek için yeni bir büro açtıklarını ifade ederek, “sizlerin verdiği bu coşku, bu mutluluk inanın dünyalara değer, unutmayın ve şüpheniz olmasın ki bu coşkunuz size hizmet olarak dönecek. Sorunlarınızla daha yakından ilgilenmek, sizlerle daha kısa sürede bir araya gelmek için yeni bir büro açıyoruz. Açılan bu büroya gelerek, fikirlerinizi bizimle paylaşabilir, çözüm konusunda destek olabilirsiniz” dedi.

Toplanan kalabalık, yapılan açıklama ve açılıştan sonra dağıldı.

#

14 Mar 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.