Korucular Urfa'da Tepki İçin Toplandı

Şanlıurfa Güvenlik Köy Korucuları Derneği konferans düzenleyerek bölgedeki korucu dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Güvenlik köy korucuları 16

Şanlıurfa Güvenlik Köy Korucuları Derneği tarafından DSİ konferans salonunda düzenlenen konferansa AK Parti İl Başkan yardımcıları, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Güvenlik Köy Korucuları Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu ve çok sayıda korucu ile aileleri katıldı. Güvenlik köy korucuları 16 Nisan’da Anayasa değişikliği için yapılacak olan referanduma EVET kararı aldılar. Yaklaşık 800 köy korucusunun katıldığı konferansta konuşan Mehmet Koyuncu, PKK ile mücadelelerinin sürdüğünü ve her zaman devletin yanında yer aldıklarını söyledi.
Oturumda konuşan Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen da, PKK’nın Kürtlerin temsilcisi olmadığına vurgu yaparak hem PKK’ya hem de FETÖ’ye sert tepki gösterdi.
Sözen,"15 Temmuz sonrası içte ve dışta birçok saldırıyla karşı karşıyayız. Bu saldırılardan sonra Türkiye Cumhuriyeti hükümeti 16 Nisan tarihinde anayasa değişikliğini halkımızın oylamasına sunacak. Biz de bu anlamda Türkiye Cumhuriyeti ne zaman bize ihtiyaç duyarsa, ne zaman zor bir süreçte kalırsa, güvenlik korucuları ve şehit aileleri olarak hep devletimizin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Hayır’ cephesi ile aynı safta olmasına imkan yoktur. Bu ‘Hayır’ cephesine karşı ülkemizin birliği, geleceği için güvenlik korucuları camiası olarak sağduyudan yana olacağız ve ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

21 Şub 2017 - 16:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.