Köpeğe İnsanlık Dışı Muamele

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir köpeğin otomobilin bagajına kapatılması ile yaşanan insanlık dışı bir olay duyarlı vatandaşlar sayesinde

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, bir köpeğin otomobilin bagajına kapatılması ile yaşanan insanlık dışı bir olay, duyarlı vatandaşlar sayesinde kötü bir sonla bitmeden sonuçlandı.

İlçenin Pazaryeri civarında ara bir sokağa park edilen 32 YH 053 plakalı arka stop lambası bölgesinden dışarı uzanan, adeta kendinden geçmiş olan bir köpeğin kafasını fark eden çevredeki vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadılar. Aracın hemen arkasında, yerdeki stop lambasını gören vatandaşlar, muhtemelen sahibi tarafından otomobilin bagajına kilitlenen köpeğin, havasızlıktan ölmek üzere iken otomobilin stop camını kafası ile kırarak başını dışarı uzatıp nefes alarak hayata tutunduğunu fark ettiler. Bagaj içinde ne kadar uzun süre kaldığı bilinmeyen köpeğin havasızlık ve sıcaktan yarı baygın başını çıkardığını gören vatandaşlar, hemen harekete geçerek ilk önce otomobilin sahibini aramaya başladılar. Sürdürülen çalışmalardan bir sonuç alamayan ve köpeğin artık dayanamayacağını anlayan vatandaşlar, aracın arka bagajını zorla da olsa açarak köpeği kurtardılar. Kurtulan köpek koşarak uzaklaşırken, ismi öğrenilemeyen sürücü ile bir süre sonra aracının yanına gelip hiç birşey olmamış gibi yoluna devam etti.

#

05 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.