Konutlar sahibini buldu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Vali Küçük; ev sahibi olacak olan vatandaşların evlerinde mutluluk

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Vali Küçük; ev sahibi olacak olan vatandaşların evlerinde mutluluk ve huzur içinde yaşamaları ve hayırlı olması dileklerinde bulundu. Hilvan’ın 2013’ten bu yana çehresinin değiştiğini dile getiren Vali Küçük, yapılan yatırımlar sayesinde Hilvanlıların artık Hilvan’dan ayrılmak istemeyeceğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından noter huzurunda 195 adet konutun kuralarının çekilmesine geçildi. Vali İzzettin Küçük’ün ilk kurayı çekmesinin ardından davetlilerle birlikte başvuru yapan vatandaşlar da kuraları çekerek ev sahibi olan isimleri belirlediler.

Hilvan Kapalı Spor Salonunda yapılan törene Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve kuraya hak kazanan vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi

#

19 Eyl 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.