Konuklu çöpleri ağırlıyor

Konuklu çöpleri ağırlıyor -Kadir DEVİR- Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı konuklu mahallesi şehrin atıklarına ev sahipliği yapıyor. Kimlerin

Konuklu çöpleri ağırlıyor

-Kadir DEVİR-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı konuklu mahallesi, şehrin atıklarına ev sahipliği yapıyor. Kimlerin hangi sebepten dolayı Konuklu Mahallesine çöpleri döktükleri ise bilinmiyor. Mahalleliler çöplerin bırakıldığı boş araziden yayılan kokudan bir hayli şikayetçi.

Konuklu mahallesinde sadece 2 adet çöp konteynırı bulunuyor. Mahalleliler çöp konteynırların sürekli olarak dolduğunu belirtirken, boş araziye atılan ve kötü kokuya sebep olan çöplerin bir an önce kaldırılması için yetkililerin seslerini duymasını istiyor.

Mahallede oluşan çöplükten sonra açıklama yapan Hasan Ataş isimli mahalleli şunları söyledi;

“ Büyükşehir olduğumuzdan beri burası böyle, daha önce belde idik şuan da mahalle olduk. Önce ki belediyeden çok memnunduk, çalışıyorlardı. Şu an ki belediyeden umduğumuzu bulamadık. Leş gibi her yer görüyorsunuz, yakınından dahi geçilmiyor. 2 çöp konteynırımız var onlar dolduğu zaman, getirip buraya döküyorlar. Biz bu sorunun çözülmesini istiyoruz”

“KOKUDAN GEÇİLMİYOR”

Adem isimli mahalleli yaptığı açıklamada kokudan dolayı çöplük yakınından geçilmediğini belirterek şunları söyledi;

“ Burası normal bir mahalle, köy değil. Çöpler ortada halimizi görüyorsunuz. İnsanlar burada duramıyor. Bu soruna bir çözüm bulunması lazım. Yetkililer burayı görüyor, buradan geçip gidiyorlar. Gidip burayı şikayet etsek ne fayda edecek. Gözleriyle görüyorlar, kötü görünüme sebebiyet veriyor”

#

11 Mar 2015 - 11:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.