Komşu Aracıyla Hırsızlık

Şanlıurfa'da otoların akülerini çalan hırsızlar suçüstü yakalandı 3 kişi gözaltına alındı. Hırsızlık Olayı İpekyol Mahallesinde meydan

Şanlıurfa’da otoların akülerini çalan hırsızlar suçüstü yakalandı, 3 kişi gözaltına alındı.

Hırsızlık Olayı İpekyol Mahallesinde meydan geldi. Emniyetten Alınan bilye göre, Şanlıurfa’da ikamet eden İ.Ç., M.Ç. ve M.A.Ö. isimli şahıslar, komşularından annelerinin hasta olduğunu söyleyerek araçlarını istedi. Komşuları da otomobili vererek şahıslara yardımcı olmak istedi. Aracı alan 3 kişi, İpekyol Mimar Sinan mahallesinde 4 araçtan akü çaldı. Çalınan aküleri bir mini pikaba yükleyen şahısları gören sivil Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti. Bunun üzerine kaçan şahıslar, kovalamaca sonucu yine aynı mahallede kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan M.A.Ö.’nün daha önceden uyuşturucudan sabıkasının olduğu, M.Ç.’nin ise ailesi tarafından polis ekiplerine daha önceden kayıp şahıs olarak arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar, ifadelerinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan doktor raporundan sonra Otodan hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildiler.

#

16 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.