Kocasının Döverek Eve Kapattığı Kadın ile 2 Çocuğunu İtfaiye Kurtardı

Şanlıurfa'da eşi tarafından dövülerek eve kilitlenen 32 yaşındaki Adile Ersavaş ile 2 çocuğu 3 saat sonra itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Şanlıurfa'da, eşi tarafından dövülerek eve kilitlenen 32 yaşındaki Adile Ersavaş ile 2 çocuğu, 3 saat sonra itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Eşinden şiddet gören ve itfaiye ekiplerince kurtarılan kadın ile çocukları devlet korumasına alındı.

Olay, öğleden sonra Ahmet Yesevi Mahallesi 2228'nci sokakta bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Bir kargo şirketinde kuryelik yapan 34 yaşındaki İdris Ersavaş, tartıştığı eşi Adile Ersavaş'ı dövüp, biri 2 diğeri 4 yaşındaki 2çocuğuyla kapıyı üzerine kilitleyerek evden ayrıldı. Dayak yiyen kadın kocasının ayrılmasının ardından evin penceresinden seslendiği komşularından yardım istedi. Komşularınınhabervermesiyle olay yerine giden polis ekipleri kapının kilitli olması nedeniyle evdeki Adile Ersavaş ile çocuklarını dışarı çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi. Sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği olayda polis pencereye yaklaşarak konuştuğu kadın ve çocuklarından korkmamasını istedi. Çağrı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, demir korkuluklarını kestiği pencereden kadın ve çocuklarını dışarı çıkarttı. Dışarı çıkarılan Adile Ersavaş ile 2 çocuğu olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alınarakBalıklıgölDevlet Hastanesi'ne götürüldü.

Eşinin dövdüğü ve 3 saat mahsur kaldığı evden itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarılan kadının şikayeti üzerine savcılık, Adile Ersavaş ile 2 çocuğunun devlet korumasına alınmasını kararlaştırdı. Bu kararın ardından kadın ve çocukları, hastanede yapılan kontrolün ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ait bir yurda yerleştirildi. Polis ise şikayetin ardından eşine şiddet uygulayan İdris Ersavaş'ın bulunması için çalışma başlattı.

#

23 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.