Koç Vakfından kitap bağışı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre okulun toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte  yazar Fatih Erdoğan öğrencilere

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, okulun toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte yazarFatih Erdoğan,öğrencilere kitap okumanın önemini anlattı.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, insan için en etkili öğrenme yolu kitap okumak olduğunu belirtti.

Okuyarak yetişmiş bir toplumun başarılı ve güçlü olacağını ifade eden İlci, şunları kaydetti:

"Okumak kişinin ve toplumun önünü açan bir ışıktır. Işığın peşine düşen her zaman hedefine doğru zamanda ve doğru yolda ulaşmıştır. Okumanın ne yaşı ne de zamanı vardır. İnsan isteği her zaman bir şeyler okuyabilir. Yeter ki okumayı gerçekten istesin. Gönülden ve severek yapılan faaliyettir. Birileri istedi diye ya da zorla kitap okunmamalıdır. Okuma hevesi ve isteği öncelikle insanın kendi içinde olmalıdır."

Konuşmaların ardından 200 kitap okula teslim edildi.(AA)

#

01 Eki 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.