Kırsaldaki Engellilerin Tekerlekli Sandalye Sevinci

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübünün girişimleriyle ASİS Şirketler grubu Monticola sosyal sorumluluk

Kırsaldaki Engellilerin Tekerlekli Sandalye Sevinci
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Engelli Koordinasyon Merkezinde düzenlenen törene Proje Lideri Safiye Kaya, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürü İbrahim Halil Alp, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Metin Çadırcı, Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici katıldı.

DUYGU YÜKLÜ ANLAR YAŞANDI

Tekerlekli sandalyeyi gören çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken programda duygu yüklü anlar yaşandı.

Program kapsamında konuşma yapan İl Müdürü Hakan Keşküş, çocukların şuan ki mutluluğunu hiçbir şeye değişemeyeceklerini, çocuklara bu mutluluğu yaşatan Asis şirketler grubuna ve Şube Müdürü İbrahim Halil Alp’e teşekkür etti.

KAYA,”UMUT IŞIĞI OLMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

Proje Lideri Safiye Kaya ise ihtiyaç sahibi çocuklara umut ışığı olmanın mutluluğu ve kıvancı içerisinin de olduklarını vurguladı.

Çocukların ileriki hayatlarında toplum içinde aktif rol almalarını dileyen Kaya, “Sevgili çocuklar sizi ileriki hayatınız içerisinde aktif rol oynayan başarılı bir sporcu, başarılı bir yazar, başarılı bir doktor, mühendis, Başarılı bir ressam olarak görmek istiyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi yaşama sevincimizdir’ bugünün çocuğuna yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir” ifadelerini kullandı.

Tekerlekli sandalyelerini alan çocuklar sandalyelerini sürmeye çalışırken programa katılan protokol onların mutluluğuna ve ilk sürüş deneyimlerine ortak oldu.

Program çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

05 Mar 2018 - 13:11 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.