Kırmızı Işıkta Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde üç otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde üç otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa - Siverek karayolu Şirinkuyu mahallesi yakınlarında seyir halindeki Abdulvahap Gersiyare yönetiminde bulunan ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen 21 EK 499 plakalı otomobil, duramayınca kırmızı ışıkta bekleyen Halil Timur idaresindeki 35 VE 021 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile hareket eden otomobil ise önünde bulunan İbrahim Varan yönetimindeki 07 D 4662 plakalı otomobile çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobillerde bulunan Abdulvahap ve Hediye Gersiyera ile 6 yaşındaki Muhammed Raşit Timur yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otomobillerde sıkışan yaralının olması ihtimaline karşı olay yerine itfaiye ekibi sevk edilirken, trafik bir süre aksadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERLERCOM

26 Eyl 2017 - 15:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.