Kılıç Hilvan’da Açılışları Gerçekleştirdi

Bir dizi gezi ve programlar için Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Hilvan'da sentetik çim saha ve yüzme havuzunun açılışını

Bir dizi gezi ve programlar için Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Hilvan'da sentetik çim saha ve yüzme havuzunun açılışını yaptı.

Hilvan'da düzenlenen açılış programına Gençlik ve Spor Bakan Suat Kılıç, Şanlıurfa Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Kaymakam Uğur Sezer, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Hilvan ilçesinde sentetik çim saha ve yüzme havuzunun açılış töreninde, bakanlık olarak çalışmalarının gece gündüz demeden devam ettiğini söyledi. Kılıç, "Yavrularımıza yapılacak her şey onlara haktır, annelerinin ak sütü gibi de helaldir. Bu çocuklar için emek veren, katkı sağlayan taş üstüne taş koyan her kim olursa başımızın üstünde yeri vardır. 81 vilayette yaşayan 76 milyon insanımız genciyle, yaşlısıyla, kardeşlik bağlarıyla birbirine sıkı sıkıya kenetlenmiş durumda. Özellikle gençlerimiz bayrağı dalgalandıracak, özgürlük şarkımızı dillendirecek sevgi tohumlarını gelecek yüzyıllara saçacak en önemli değerlerimiz, en önemli zenginlik kaynağımız. Bu yavrularımıza yapılacak her şey onlara haktır, annelerinin ak sütü gibi de helaldir. Bu çocuklar için emek veren, katkı sağlayan taş üstüne taş koyan her kim olursa başımızın üstünde yeri vardır" dedi.

Kılıç, Türkiye'nin her tarafındaki gençler gibi Şanlıurfa ve ilçelerindeki gençlerin sporlarını yapabilmesini sağlamak ve hayat kalitelerinin yükseltilmesi için çalıştıklarını söyledi. Çocukların yüzmeyi, yüzme havuzlarında öğrenmelerini istediklerini ifade eden Kılıç, "Biz istiyoruz ki sulama kanallarında çocuklarımızın boğulduğuna dair haberler gelmesin, ocaklara yangın düşmesin. Türkiye'nin her tarafında gençlerimiz hangi şartlarda sporunu yapabiliyorsa Şanlıurfa ve ilçelerinde de yavrularımız, çocuklarımız aynı şartlar altında sporunu yapmaya, hayat kalitesini arttırmaya devam edebilsinler" diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Bakan Kılıç ve protokol üyeleri, yeni sentetik çim sahası ve yüzme havuzunun açılışını gerçekleştirdi.

#

19 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.