Keşküş, “Engelli Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. İl Müdürü Keşküş, engelli vat...

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Müdürü Keşküş, engelli vatandaşların hak ettikleri hayat şartlarına kavuşturulması, noktasında herkese bir görev düştüğünü vurgulayarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Engelli birçok sporcuya destek verdiklerini aktaran İl Müdürü Keşküş, “Bizler il müdürlüğü olarak engelli sporcularımıza her alanda destek veriyor yanlarında oluyoruz. Antrenör arkadaşlarımız engelli sporcularımızla bire bir özel ilgileniyor ve kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak, onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmek için el ele vermemiz gerektiğini her alanda dile getiriyoruz. Hepimizin, birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olarak, engelli vatandaşlarımıza destek vermekten ve hayatlarını kolaylaştırmak için yaptığımız çalışmalardan asla vazgeçmeyeceğimizi vurgulayarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum” dedi.

03 Ara 2017 - 12:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.