Kendisini Aldattığını İddia Edip Eşini Bıçakladı!

Adana'da 42 yaşındaki Suriyeli Faysal Mahmut nikahsız eşi Türk vatandaşı 35 yaşındaki Nurcan Gül'ü kendisini aldattığı gerekçesiyle bıçaklayarak

Olay, merkez Seyhan İlçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Faysal Mahmut, nikahsız i Nurcan Gül'ü kendini aldatmakla suçladı. Bu yüzden çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Mahmut, mutfaktaki bıçağı alarak, Gül'ü sırtından ve karnından bıçakladı. Yaralı kadının çığlıklarını duyan komşular, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Evden kaçmaya çalışan Suriyeli ara sokaklarda polis tarafından yakalandı. Yaralı kadın ise ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı, eşini kendisini aldattığı için bıçakladığını söyledi.

25 Tem 2017 - 15:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.