Kaymakam Kotan, Yezidilerin bayramını kutlandı

Yezidi vatandaşların bölgedeki diğer insanlarla kardeşçe yaşadığını dile getiren Kotan Yezidilerin bölgenin inanç ve kültür mozaiğin parçası

Yezidi vatandaşlarınbölgedeki diğer insanlarlakardeşçe yaşadığını dile getiren Kotan, Yezidilerin bölgenin inanç ve kültür mozaiğin parçası olduğunu ifade etti.

Kotan, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik tablosu bizleri çok mutlu etmektedir. Bugün Yezidi vatandaşlarımızın bayramlarını kutlamak için geldik. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Yezidi vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Oğlakçı köyü muhtarı Ali Yüksel deKaymakam Kotan'ın ziyaretindenduyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayram sevincini paylaşmasından dolayı teşekkür etti.

Burç köyü muhtarı İbrahim Burç da Kotan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.(AA)

#

22 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.