Katliam gibi kaza 3'ü bebek 12 ölü, 8 yaralı

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=3sH8alZ-ZGo&feature=youtu.be[/embed]   [embed]http://www.youtube.com/watch?v=jcg_sEjVUDc&feature=youtu.be[/embed] -Mustafa

[embed]//www.youtube.com/watch?v=3sH8alZ-ZGo&feature=youtu.be[/embed]

[embed]//www.youtube.com/watch?v=jcg_sEjVUDc&feature=youtu.be[/embed]

-Mustafa Bayar-

Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde Yolcu otobüsü ile beton mikseri kafa kafaya çarpıştı. Çok sayıda ölü ve yaralı var.

Olay saat 14.00 sularında Akçakale-Gaziantep çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre Yolcu taşıyan minibüs, beton mikseri ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 12 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan ikisi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazanın yaşandığı çevre yolunda hayatını kaybedenler cenaze arabalarıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

MİNİBÜS TERS YÖNDEN GELDİ İDDİASI

Şanlıurfa-Gaziantep karayoluna çıkmak için bağlantı yolunu kullanan ve Akçakale yönüne giden minibüs, iddiaya göre sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen beton mikseri ile çarpıştı. Beton mikserinin arkasından gelen otomobil ise miksere çarptı.

Kaza nedeniyle çift yönlü yoldaki trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

#

29 Mar 2015 - 14:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.