Karaköprü İ.M.K.B 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlandığı gibi Şanlıurfa Karaköprü İ.M.K.B İlköğretim Okulunda da coşkuyla kutlandı.

Karaköprü İ.M.K.B 23 Nisan Kutlamaları
Video için play'e tıklayın

Karaköprü İ.M.K.B ilkokulu Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli gösterilerle kutladı. Anadolu Güzel sanatlara lisesi spor solunda gerçekleşen kutlamalara Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Anasınıfı öğretmenlerin hazırlamış oldukları gösteriler öğrencilerin muhteşem performansıyla sunuldu. koro, halk oyunları ve birbirinden özel gösterileri sahneledi. Anasınıfı Öğrencilerinin sunduğu gösteri okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerden yoğun alkış aldı.

24 Nis 2017 - 12:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.