Kanal Urfa'ya büyük ödül

2015 Medya Oscarları Ödül Gecesinde Kanal Urfa Ödüle Layık Görüldü.

Kanal Urfa'ya büyük ödül
Video için play'e tıklayın

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından Medya Oscarları 2015 Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. En iyi yerel televizyon ödülüne Kanal Urfa layık görüldü. Ödülü alan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, bu gurur tüm Şanlıurfalılarındır dedi.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin geleneksel hale getirdiği "Medya Oscarları", ödül töreni Ankara'da yapıldı. 2015 "Medya Oscarları" ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağaltay Kılıç'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Deniz Güçer, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile siyaset medya ve sanat dünyasından bir çok kişi katıldı.

En iyi dizi ödülünü Diriliş, en iyi kadın oyuncu ödülünü Kiralık Aşk dizisiyle Elçin Sangu, en iyi erkek oyuncu ödülünü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisiyle Oktay Kaynarca, en iyi sabah programı ödülünü Günaydın programıyla İrfan Değirmenci, en iyi reality programı ödülünü Tatlı Sert programıyla Müge Anlı, en iyi yarışma ödülünü Ben Bilmem Eşim Bilir programıyla İlker Ayrılık, en iyi magazin programı ödülünü HT Kulüp, en iyi haber programı ödülünü Yaz Boz, en iyi ekonomi programı ödülünü Sabah Raporu, en iyi radyo ödülünü NTV Radyo, en iyi bölge radyosu ödülünü TRT Gap Diyarbakır Radyosu,en iyi şov programı ödülünü Güldür Güldür, en iyi tartışma programı ödülünü Enine Boyuna, en iyi radyo yapımcısı ödülünü Ayhan Sicimoğlu, en iyi spor programı ödülünü Beyaz Futbol ve en iyi yerel tv ödülünü Kanal Urfa'nın aldığı gecede bir çok sevilen isim bir araya geldi.

Sizin gücünüz sloganıyla Şanlıurfa'nın dünyaya açılan penceresi Kanal Urfa'ya layık görülen ödülü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili Şanlıurfa Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in elinden aldı.

Güvenç, böylesine anlamlı bir ödülü, yine böylesine anlamlı bir isme takdim etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, İbrahim Toru ise konuşmasına Şanlıurfalı olmaktan gurur duyuyorum sözüyle başladı ve mutluluğunu paylaştı.

İlklerin kanalı olma özelliği taşıyan Kanal Urfa'nın gücünü bir kez daha gözler önüne seren bu ödül, sosyal medya üzerinde de büyük yankı oluşturdu. Ardarda yapılan paylaşımlarda öne çıkan söz ise "bu başarı tüm Şanlıurfa'nın" oldu.

Yayın hayatına başladığı günden buyana halkın ve hakkın yanında dik duruşuyla yayın politikasından ödün vermeyen Kanal Urfa, bölgede hatırı sayılır izleyici kitlesiyle de göğüs kabartıyor.

Şanlı kentin sorunlarını dile getirmeye her platformda devam eden Kanal Urfa, şehrin ve bölgenin kültürünü, eşsiz doğa güzelliklerini ve tarihi değerlerini dünyaya tanıtmayı sürdürüyor.

Şüphesiz ki, ilk gün aşkıyla yayınlarına devam eden Kanal Urfa bundan sonra da sizin gücünüzle ekranınız olmayı sürdürecek.

14 Nis 2016 - 16:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.