Kamer Genç, Emine Erdoğan'a Tepki Gösterdi

Japon Milli Günü'de tartışma yaşandı. CHP Milletvekili Kamer Genç BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması

Japon Milli Günü'de tartışma yaşandı.CHPMilletvekiliKamer Genç, BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan'ın eşiEmine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.

KORUMALAR MÜDAHALE ETTİ

Genç, "Sen hangi sıfatla burada bu kadar konuşuyorsun" sözleri üzerine Genç'e Erdoğan'ın korumaları müdahele etti. Enerji BakanıTaner Yıldız, "Terbiyesizleşme bu kadar" diyerek Genç'e tepki gösterdi. Erdoğan'ın korumaları Genç'ı kürsüden uzaklaştırdı. Bu esnada Genç, "Ben milletvekiliyim dokunamazsınız" dedi.

Emine Erdoğan olayın ardındanKamer Gençhakkında "Kendisini rezil etti" yorumu yaptı.

KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA

Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşamJaponBüyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım.Elçinin konuşmasından sonra TC adınaEmine Erdoğankonuşmaya başladı. Emine'nin TC yi temsil niteliği olmadığınıTaner Yıldızvarken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım"(haber.com)

#

27 Kas 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.