Kalkınma Akademisinde Büyükbudak dönemi

Şanlıurfa'da 2011 yılında Yerli ve Milli felsefe ile kurulan Kalkınma Akademisi 2.Dönem Başkanını ve yönetim kurulunu seçti.

mehmet türkmen
Haber albümü için resme tıklayın

Kurucu başkan Mahmut Barut görevini yol ve dava arkadaşı Yönetim kurullu üyesi ve Başkan Yardımcısı H. Emre Büyükbudak 'a devretti. Şanlıurfa merkezli kurulan Kalkınma Akademisi Türkiye’ye örnek olacak bir sivil Toplum anlayışı kazandırdı. Bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalar ile Şanlıurfa’nın birçok alanında başarılara imza attı.

Başkan Barut başta Yeni yönetim kurulu Başkanı H. Emre Büyükbudak olmak üzere tüm yönetimine canı gönülden kutlayarak başarılar diledi.
Hiçbir koltuk makam insanlara baki değildir bir gün hepimiz yok olup gideceğiz. Ama bu ülke bu millet hep var olacak sözleri ile konuşmalarını tamamlayan Barut yeni dönemde Kalkınma akademisinin çalışmalarınızda birlikte olmaktan gurur duyacağını ifade etti.

Kalkınma Akademisi Yönetim Kurulu başkanı Halit Emre Büyükbudak konuşmalarında eski yönetime yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerine başladı; Kalkınma Akademisi Alanında başarılı isimlerin bir araya toplanarak Şanlıurfa’mızda bu güne kadar hep sözde kalan projelerin gerçekleştirilmesi noktasında bir araya gelinen bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak memleketimize hizmete devam edeceğiz diyerek.

“Dün hicret bizimdi, Bugün yol bizim. Dün zindan bizimdi, Bugün alanlar bizim. Dün şehadet bizimdi, Bugün şehirler bizim. Ve Nihayet, Yarın zafer inananlarındır. Elbet inananların olacak. Biz bu kutlu yürüyüşe çıkarken inanarak çıktık ve Elbet zafer inananların olacak.”Sözleri ile Mahmut Barut ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Büyükbudak yeni dönemde yapılacak olan çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini bildirdi. Eski Yönetim adına Mahmut Barut beye teşekkür plaketini taktim ederek Kalkınma Akademisinin yeni yönetim ile gücüne güç katacağını bildirdi.

16 Oca 2017 - 20:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.