Kadir Gecesinde tatlı İkram Edildi

Şanlıurfa  merkez Ulucanlar köyünde kandil nedeniyle Ömer Çiftçi adlı vatandaş tarafından  yemek ziyafeti verildi. teravih namazın ardından da Baklava

Şanlıurfa merkez Ulucanlar köyünde kandil nedeniyle Ömer Çiftçi adlı vatandaş tarafından yemek ziyafeti verildi. teravih namazın ardından da Baklava ve Meşrubat dağıtıldı.

Davete katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. yemekte Ulucanlar köyü muhtarı Vakıf üyesi olan Mahmut Alkan konuşmasında “bu yıl ramazan ayı çok güzel geçti barışın kardeşliğin büyük bir kaynaşmada geçti bu ramazan ayında havalar güz dönemi havasında geçti, rahatlıkla oruçlar tuttuk dedi ” teravih namazı sonrası tüm vatandaşlara baklava meşrubat dağıtıldı.

NACİ ÇETİNDAĞ

#

04 Ağu 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.