"Kadınlar toplumun ve ailenin direğidir"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellerin 8 Mart Dünya Gününü düzenlenen programda

Kadınlar günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Büyükşehir Belediyesine tarafından Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa katılarak Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellere ve "Göbeklitepe'de Kadının Işığı" adlı defileye katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen ünlü mankenlere karanfil dağıtan Başkan Nihat Çiftçi'ye Eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Ümran Bilim ve Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü eşlik etti.

KADIN PERSONELLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Belediyesi'nin kadına ve aileye yönelik yapmış olduğu çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara yönelik uygulanan pozitif ayrımcılığın önemine değindi.
Çalışma hayatında olduğu gibi hayatın her alanında kadınların önemli bir rol üstlendiğini belirten Başkan Çiftçi, Kadınların ailenin yapı taşı olduğuna dikkat çekti.
Büyükşehir Belediyesinde Şanlıurfa için hizmet veren bütün kadınlara teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şanlıurfa'mızda çeşitli etkinlikler, defileler düzenleyeceğiz. Başlattığımız programın ilk günü dolayısıyla bir araya geldik. Hepiniz Büyükşehir Belediyesinin Daire Başkanlıklarında değişik alanlarda hizmet veriyorsunuz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda ilk olarak Şanlıurfa'yı ve Ülkemizi sevmemiz lazım ki vereceğiniz pozitif enerji ile Şanlıurfa'mızı ayağa kaldırmamız lazım. Anadolu kadınlarımız güçlü, vefakar, eğitmen ve ailenin direğidir" dedi.

BÜYÜKŞEHİR KADIN VE AİLEYİ GÖZETİYOR

Büyükşehir Belediyesinin kendi içinde başlattığı yapılaşma ile Kadınlara yönelik büyük adımlar attığının altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Bünyemizde kurmuş olduğumuz Kadın ve Aile Şube Müdürlüğümüz ile kadınlara yönelik birçok önemli projeleri yürütme noktasında adım atılıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak ilk atamamız olan baş danışmanımız da bir kadın. Yani Büyükşehir Belediyemiz Şanlıurfa'daki kadınların varlığını gözeterek buna istinaden büyük adımlar atıyor. Çalışanlarımız olarak Şanlıurfa'ya emeği olan ve Büyükşehir Belediyesinde emek veren kadın personellerimizle bir araya gelmek istedik. Bütün kadınlarımızın kadınlar gününü şimdiden kutluyorum, emek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu .
8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan programda, kadınlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sema Çiftçi,"Kadınlara yönelik yaşanan olumsuz gelişmelerin son bulmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara vermiş olduğu değeri hep birlikte görmekteyiz. Gerçekleştirilen bu birliktelikten dolayı bütün kadınlarımızı kutluyor, 8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü kutluyorum" dedi
Büyükşehir Belediyesinin Kadınlara ve ailelere verdiği önemi dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Ümran Bilim ise, "Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızı önemsiyoruz, eğer kadınlara yönelik ne tür projeleriniz varsa biz buradayız ve sizlerin yanınızdayız. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara her zaman kapımız açıktır. Kadınlarla yapmış olduğumuz çalışmalar ile Şanlıurfa'ya çok şey katıp Büyükşehir Belediyesini fark ettirmeliyiz, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'müzü kutluyorum" şeklinde konuştu.

07 Mar 2016 - 16:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.