İtfaiye ekipleri ilk kez ateşe dayanıklı elbise giydi

Şanlıurfa'da İtfaiyeci Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa itfaiye ekipleri tarafından İtfaiye binası bahçesinde tatbikat yapıldı İtfaiye

İtfaiye ekipleri ilk kez ateşe dayanıklı  elbise giydi
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanlığı tarafından, yangına müdahale, tahliye ve kurtarma tatbikatı yapıldı. Tatbikattaki görüntüler, gerçeğini aratmadı. İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye müdürlüğünde düzenlenen yangın ve kurtarma tatbikatı, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İtfaiye bahçesinde yapılan itfaiye duasının ardından Senaryo gereği binanın 2'inci katında çıkan yangına dakikalar içinde müdahale eden itfaiyeciler, mahsur kalanları da başarılı bir operasyonla kurtardı. Trafik kazası ihbar alan ekipler, siren çalarak hızla olay yerine intikal etti.
Ekipler, otomobil içerisinde sıkışan iki yaralı titizlik içerisinde kaza kırım araçlarının yardımıyla çıkardı. İtfaiye ekipleri bir kulübede çıkan yangına kısa bir sürede müdahale ederek soğurma çalışması yapan ekipler, kulübe içerinde buluna bir kişi itfaiye ekiplerin yeni kullandığı ateşe karşı dayanıklı piyasa değeri yaklaşık 5 bin lira olan elbise kullanılarak çıkartıldı. Heyecanlı anlar yaşatan tatbikat, izleyenlerden tam not aldı.itfaiye ekipleri, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Tatbikatı İtfaiye Büyükşehir Genel sekreteri Abdülkadir Açar ve Daire Başkanı Mustafa Kaytan ile çok sayıda kurum amirleri izledi.

#

30 Eyl 2016 - 14:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.