İstediği rapor alamadı diye intihara kalkıştı

Şanlıurfa Harran Üniversitesinde Tıp Fakültesinde 48 yaşındaki  Mehmet Ağulday geçirdiği trafik kazasında sakat kaldığı için sigorta şirketine

İstediği rapor alamadı diye intihara kalkıştı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Harran Üniversitesinde Tıp Fakültesinde 48 yaşındaki Mehmet Ağulday, geçirdiği trafik kazasında sakat kaldığı için sigorta şirketine mahkemeye verdi. mahkeme uzayınca üniversiteden istediği rapor verilmedi diye binanın üçüncü katından atlamak istedi.

Ağulday, istediği rapor verilmedi diye Harran üniversitesi Yenişehir yerleşkesindeki Tıp Fakültesi binasının üçüncü katından atlamak istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis. itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

Olay, Harran Üniversitesi Yenişehir yerleşkesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 48 yaşındaki Mehmet Ağulday bir trafik kazası geçirdi. Geçirdiği trafik kazası sonrasında bacağından sakatlanan Ağulday, sigorta şirketine mahkeme açtı. üniversiteden rapor istedi. İddiaya göre istediği rapor verilmeyince mahkeme uzadı. Mehmet Ağulday daha sonra üniversite yetkilileriyle tartışarak, raporun istediği gibi verilmedi diye tepki gösterdi. Öfkesini alamayan Ağulday, daha sonra Yenişehir Yerleşkesinde bulunan tıp fakültesi binasının üçüncü katına çıkarak intihar etmek istedi.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, aşağı branda açarak intiharı engellemek istedi. Müdahale sonucu intihardan vazgeçirilen Mehmet Ağulday, daha sonra sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#

11 Kas 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.