İşte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilk Aday

Şanlıurfa AK Parti eski Milletvekili Prof Dr. Abdulkerim Gök Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

İşte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilk Aday
Öss 63
Video için play'e tıklayın

AK Parti Şanlıurfa 24. Dönem Milletvekili Pof. Dr. Abdülkerim Gök bugün Kalabalık bir grup ile Şanlıurfa'ya gelerek AK Parti il başkanlığına gelerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatını yaptı.

Prof. Dr. Abdulkerim Gök müracaat sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bu işler veballi işlerdir. Sözün başında ya Allah bismillah diyerek Şanlıurfa’mıza yeni bir sayfanın belki de kalan hizmetin devamı olarak yola çıktık. Allah bizi mahçup etmesin. İnşallah ülkemiz, milletimiz, devletimiz adına şahsınız ve ailemiz adına hayırlara vesile olur. Şanlıurfa bir bütün olarak değerli il nüfus ortalamamız 19 hizmet etme adına bu yola çıktık. Cenabı Allah bizlere mahçup etmesin. Buradaki birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur çok önemlidir. Buna bir katkı sunabilirmiyiz yılların birikimi tecrübesi birçok alanda doğup büyüdüğüm Şanlıurfa'da bir hizmet borcum var. Yaşım genç bu noktada yeniden bir başlangıç yaparak, sonuç ne olursa olsun oluruz, olmayız hiçbir şekilde önemli değil, AK Parti çatısı altında güzel bir şekilde İnşallah peygamberler şehrine hizmet etmek, taş üstüne, taş koymak adına yola çıktık. Birlikteyiz, biriz, beraberiz, kardeşiz İnşallah Cenabı Allah bizleri mahçup etmez. Sayın başkanımızın şahsında AK parti il yönetimine genel başkanımız sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte hizmet etmekten gurur duyuyorum. Tüm hemşerilerimiz saygı sevgi ve selamlar ile selamlıyorum.” Dedi.

AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız’da, “24. Dönem milletvekilimiz kıymetli hocamız Abdülkerim Gök beyefendi ve heyetini hoş geldiniz diyorum. Sayın vekilimiz görev yaptığı süre içerisinde çok büyük hizmetlerde bulundu. Bugün de Şanlıurfa bazında aday adaylığı için müracaat etti. Ben tüm heyetine kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisini burada görmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Teşkilatçılığı göstererek Ankara genel merkezde değil, il başkanlığında bizzat gelerek sizinle birlikte olacağım diyerek kendi ilinde başvurdu. Biz de memnun olduk bu davranışından dolayı kendisine Üstün başarılar diliyorum. Projeleriyle de ilimize katkılarının sunacağını düşünüyorum. Kendisine şahsında tüm ailesi ve sevenleri için hayırlı olmasını diliyorum. Bu ziyaretinden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Prof Dr Abdülkerim Gök kimdir?

Prof Dr. Abdulkerim Gök 1970 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun

İŞ TECRÜBESİ

1995 -1996 yılları arasında Halk Bankası Uzman yardımcısı

1996-2010 Harran Üniversitesi İİBF Maliye bölümü Öğretim üyeliği süresince Dekan Yardımcılığı Bölüm başkanlığı Fakülte yönetim kurulu Üyeliği ve senato üyeliği Ulusal ve uluslaşası alanda yayınlanmış bircok makale bildiri ve tebliğleri bulundu.

Özel sektöre ve kamu sektörüne birçok alanda seminer konferans çalıştaylar düzenlediği 2005-2007 yıllar arası Şanlıurfa belediye başkanlığı danışmanlığı (mikro gida bank Sosyal APK ve İSO kalite çalışmaları yürüttüğü)

2005-2007 yıllar arası belediye bünyesinde kurulu bulunan yoksulluk ve işsizlik mücadele derneği kurucu üyeliği

2008-2010 yıllar arası Şanlıurfa İl İstihdam kurulu üyeliği

2008-2010 yıllar arası Şanlıurfa kızılayşubesi genel sekreterliği

Serbest muhasebeci mali müşavir (smmm Üyesi)

2008-2010: uydudan yayın yapan kanalurfa televizyonunda Ulusal ve bölgesel ekonmi üzerine 100 canlı yayın program moderatörü ve aynı zamanda show TV yayımlanan siyaset meydanı programına

/halk meclisi)12 hafta boyunca konuk olarak katıldı

2011-2015 Ak parti Şanlıurfa milletvekili

Dört yıl Süresince Plan ve bütçe komisyon üyeliği

Malezya parlamentolar arası dostluk grubu başkanı

Ak parti genel merkezinde ekonomi ve çalışma grubu başkanlığı

Mecliste kurulan toplumsan barış yollarının araştırılması ve çözüm süresince değerlendirilmesi komisyon başkan yardımcısı.

Türkiye gençlik kulüplerinin konferadasyonu ile birlikte 54 ilde 28 üniversite başkanlık sistemi ve milli ve manevi değerler çerçevesinde bir gençlik konferanslarını gerçekleştirdi

2016… kalkınma bakanı müşavirliği

Bakanlık tarafın 19 kalkınma ajansında uzman alımı lojistik olarak görev aldığı Cazibe merkezleri programı kapsamında 23 Doğu-Güneydoğu illerinde çeşitli konu başlıkları seminer ve konferans verdiği.

Müşavirlik görevi süresince doktora tezinin bir kısmını oluştururken kalkınma ajansları ile ilgili ders seminer konferans ve hizmet içi eğitimlerini bulunmak üzere 19 kalkınma ajansında kalkınma bakanlığınca bilgi paylaşımı amacı ile görevlendirildi.

Halen Cumhurbaşkanlığı stratejik bütçe başkanlığı görevi devam ediyor.

09 Kas 2018 - 19:27 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.