İstanbul’dan Obalı Köyüne Yardım Eli Uzandı

İstanbul Kadıköy 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlkokulu 4-B sınıfı öğretmen ve öğrencileri kardeş okul seçtikleri Şanlıurfa'nın Akçakale

İstanbul Kadıköy 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlkokulu 4-B sınıfı öğretmen ve öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Obalı İlkokulu’nu ziyaret ederek, getirdikleri malzemeleri teslim ettiler.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul Kadıköy 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlkokulu 4-B sınıfı öğretmen ve öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Obalı İlkokulu’nu ziyaret ederek, getirdikleri bilgisayarlar, haritalar, tepegöz projeksiyon, giyim ve kırtasiye malzemelerini kardeş okul öğrencilerine teslim ettiler. Kadıköy 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlkokulu 4-B sınıf öğretmeni ve proje koordinatörü Gülsen Demiray, “Sosyal sorumluluk projesi adı altında bu toplum hizmetini gerçekleştirmek istediler. Buranın öğretmeni Ayça Özer ile irtibata geçerek, istediği yardımları buraya getirdik. Buradaki çocukların gönlünde güzel bir yer bırakabildiysek, onlara bir nebze yardımımız olduysa ne mutlu bize” dedi.

Obalı İlkokul anasınıfı öğretmeni Ayça Özer ise, ”İnternette bir kitap sitesinde Şeyda hanımla karşılaştık. Okulumuzun ve öğrencilerimizin bazı eksikliklerini dile getirdim. Onun oğlunun okuduğu 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlkokulu ile kardeş okul olmaya karar verdik. Bu kapsamda bugün bizleri ziyaret ettiler ve çeşitli hediyeler getirdiler. Bu kadar yolu katledip geldikleri için kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Daha sonra öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Fırat ise gelen heyete eğitime yaptıkları katkılardan dolayı proje koordinatörü Gülsen Demiray’a plaket takdim ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

#

06 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.