"İslam Coğrafyası’nın Özgürlük Mücadelesi ve Türkiye" paneli

Siverek AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından

Siverek AKParti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, "İslam Coğrafyası’nın Özgürlük Mücadelesi ve Türkiye"konulu panel düzenlendi.

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak katılaneğitimci - yazar Adem Köse,İslam Coğrafyasında Müslümanlara karşı yapılan kıyımlara dikkat çekti.

Dünyada iki milyar Müslüman bulunduğunu veşuan dünyanın gözü önünde Müslümanlara karşı ciddi bir şekilde katliamlar düzenlendiğini anlatan Köse, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki bir çok Müslüman ülke buna sessiz kalırken Müslüman ülke olan Türkiye’nin bu yöndeki sert eleştirilerde bulunması bizleri de onlara karşı hedef göstermektedir. Televizyonlarda medyada takip ediyorsunuz, hiçbir ülke ses çıkarmazken Türkiye'nin karşı çıktığı kıyımlar konusunda bizleri kendilerine karşı düşman belirlemişlerdir, bizimde her zamandan çok kenetlenmemiz lazımdır."

Yaklaşık 2 saat süren panel’in ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Köse'ye katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. AA

#

09 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.