İşçi Kurasında İsmi Çıktı, Ama İşe Alınmadı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde ikamet eden 1 çocuk babası Mehmet Salih Alptekin 4 yıl boyunca çalıştığı Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde

İşçi Kurasında İsmi Çıktı, Ama İşe Alınmadı
Urfalı
Video için play'e tıklayın

Geçen ay Akçakale ilçesinde Suriyeli göçmenlerin kaldığı Süleyman Şah Konaklama Tesisi'nde AFAD daralmaya gittiğinden Çadır kentte görev yapan bir çok işçi işten çıkartıldı, işten çıkarılan kişiler başta AK Parti olmak üzere bir çok partiye geri alınmaları için yoğun temas sürdürdüler, ve işçi alımları için kura çekildi. 280 kişinin başvuru yaptığı listede kura çekiminde 193. sıraya giren Mehmet Salih Alptekin'in kura çekiminde isminin çıktığını ancak birileri tarafından isminin silindiğini iddia etti. Alptekin, listeden çıkarılma sebebinin daha önce Akçakale Kaymakamlığı'nda yazı işleri müdürü olarak görev yapan babası Ahmet Alptekin ile bazı kesimlerin anlaşmazlığı olduğunu belirterek, babasının da bu nedenle görev yerinin değiştirildiğini ifade etti.

Evli ve bir çocuk babası Mehmet Salih Alptekin, " Dört yıldır Süleyman Şah Konaklama tesislerinde çalışıyorum evliyim ve bir çocuk babasıyım AFAD daralmaya gittiğinden dolayı Akçakale Süleyman şah kampında kura çekimi yapıldı. Bütün işçiler katıldı, bende 193.'cü sırada çıktım ismim çıkmasına rağmen birileri Babamdan ters düşmesinden dolayı ismimi buradan sildiler ben kazandığım hakkım için tekrar işe alınmam için bütün yetkililerden ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sayın Başbakanımızdan işe geri dönme konusunda yardım etmelerini istiyorum birde bu konu için Şanlıurfa Cumhuriyet baş Savcılığına suç duyurusunda bulundum, bütün evraklarımı ve orada çekilen video'de teslim ettim"dedi.

14 Ara 2017 - 10:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.